Wednesday, February 22, 2012

Gastrologik

Alltså. Maten var väldigt bra. Rätt igenom var det idel 6:or. Möjligt en 7:a för soppan och kanske en 5:a för någon av mellanrätterna. Lite mer starka och spännande smaker samt ett anpassat vinpaket så hade hela upplevelsen lätt fått en 7:a.

Menyn.
Nästan som cheesecake factory va? :)

Brioche på virvelmjöl med fänkålsdillsmör

Lökcreme i mördegskupa med salt/pepparflarn

Persiljeglass med salta krutonger

Friterad skrei (torsk)

Surdegsbröd i 4 olika former

Potatis, vaktelägg, skummad grädde och tryffel

Rökt jordärtskocka, skrei, wakamealgsmör och jordärtkockbuljong

Pilgrimsmussla på creme av romsäck. Ravioli med äpple och pepparrot.

Visentbiff med ostcreme och rostad palsternacka

Ättika, rödbeta, valnötter och getostcreme

Sorbet på ... grapefruit tror jag det var

Citronkaka, citroncreme, citrontimjanglass och maräng

Choklad, glass, salt kola och säkert nåt mer. 
Var väldigt mätt och hade fått några glas vin innaför västen.
Så är lite oklar över vad det var exakt.

Gillade kuben och chokladtornet (kaffesmak) väldigt mycket.
Fråga mig inte vad det var dock för det minns jag inte. :)

No comments:

Post a Comment