1 pkt Sara Lee pizzakit
100 g Prosciuttoskinka
250 g Körsbärstomater
1 kruka Färsk basilika
1 st Vitlök
200 g Riven ost
1 st Mozarellaost
Olivolja
Salt
Citronsaft
Tillagning:
- Hacka vitlöken fint
- Riv skinkan i mindre bitar (4 per skinkbit brukar vara okej)
- Riv mozarellan i centimeterstora bitar
- Bred ut degen på en ugnsplåt klädd med bakplåtspapper
- Sprid ut tomatsåsen (jag brukar bara använda 2/3 av burken, tycker det blir lite mycket annars)
- Sprid ut den rivna osten
- Fördela ut hela körsbärstomater, skinka, mozarella och vitlök på pizzan
- Sprinkla över lite olivolja och eventuellt lite citronsaft
- Grädda i ugn på 200 grader i 20 minuter
- Garnera med den färska basilikan, riv den gärna i lite mindre bitar för att locka fram smak och lukt
No comments:
Post a Comment