Saturday, March 5, 2011

Restaurang - PrimewineBar

Primewine Bar
I ärlighetens namn så går man nog inte hit för maten enbart. Man går hit för att dom har väldigt många viner på glas. Maten var stabil, varken dålig, men samtidigt utan toppar som fick den att stå ut från andra måltider. Bemötandet var bra, men vi fick vänta ordentligt mellan förrätt och huvudrätt. Fick sitta utan både mat och dryck för länge för att vara okej.


Halstrad röding med creme fraichestuvad potatis, rödlök samt löjrom
Seared Char with wine stewed potatoe, red onion & bleakroe



Moules & vongole med kryddig tomatsås, saffransaioli samt pommesfrites
Moules - steamed blue mussels & vongole clams in a spicy tomatoe sauce with saffron aioli & french fries



Varm chokladfondant med clementine-mascarpone semifreddo
Chocolate fondant served with clementine-mascarpone semifreddo


Creme brulee
Creme brule

No comments:

Post a Comment