Sunday, November 20, 2011

Moderna Museet

Moderna Museet - Brunch
För priset inte riktigt värt det. En buffé är ju alltid en buffé. Förrätterna var det bästa och ankan antagligen höjdpunkten. I stort sett allt (utom möjligen fiskpatén) var gott. Huvudrätterna var Coq au Vin och potatisgratängen bäst. Efterrätterna så var det enda värt att äta egentligen Crème brûlée och Chokladtårta det enda som var värt att äta.

Comté
Chevre chaud med bakade betor, saltrostade valnötter och balsamico
Sallad på confiterad anka med ärtor och apelsin
Fiskpaté
Quiche lorrain
Råmarinerade champinjoner
Croque monsieur


Coq Au Vin
Chipolata
Kryddstekta räkor
Aioli
Ratatouille
Potatisgratäng




Fransk nougat
Mörk chokladmousse
Pain au chocolate
Chokladtårta
Petit choux med lemoncurd
Macaron fylld med kolakräm
Clafoutis
Creme brulee

No comments:

Post a Comment