1 kg Kycklingfiléer
4 st Chilifrukter av olika sorter
2 st Gul lök
200 g Rökt skinka
2 st Vitlöksklyfta
8-10 st Ananasringar i burk (spar saften)
6 st Paprika i olika färger
1 kg Krossade tomater
1 st Kycklingfond
2 tsk Oregano
4 krm Svartpeppar
1 tsk Cayennepeppar
1 tsk Chilipulver
2 tsk Salt
4 dl Matlagningsyoghurt, 8 %
Tillagning
- Hacka skinka, chilifrukt, lök och vitlök
- Skär paprika och ananas i centimeterstora bitar
- Skär kycklingfiléerna i centimeterstora bitar
- Bryn kycklingen på hög värme tills kycklingen fått färg
- Tillsätt skinka, chilifrukter, lök och vitlök och bryn tills skinkan fått färg
- Tillsätt tomater, ananasbitar, ananasjuice, paprika, fond och kryddor
- Låt puttra under lock i 10 minuter
- Tillsätt matlagninsyoghurt och värm upp grytan utan att koka
- Servera med pasta, ris eller potatis.
No comments:
Post a Comment