Saturday, February 26, 2011

Melodifestivalen

Melodifestivalen: Omgång 4, Malmö


Melody Club - The Hunter (7)
Tyckte inte om låten till att börja med, men när man hörde återblicken så var den helt okej. Lite förvånad att den inte fick fler röster.

Julia Alvgard - Better or Worse (6)
Kändes lite amatörmässig. Låten var väl varken bra eller dålig, men hon såg ju bara för tafflig ut. Stylisten borde sparkas och lite mer fart i framförandet hade man kunnat mäkta med.

Lasse Stefanz - En Blick och Någonting Händer (5)
Frågan är ju vad den här låten ens gör här.

Linda Pritchard - Alive (4)
Gillade faktiskt den här låten och tycker att scenkläderna är de snyggaste i tävlingen.

Anders Fernette - Run (8)
Låten är vad jag skulle kalla ett typiskt "idol"-bidrag. Fast utan någon framförare som har en trogen skara småtjejer som röstar på honom och då går det som det går.

Linda Bengtzing - E det fel på mej? (1)
Inte bara Bengtzing det är fel på utan halva svenska folket verkar det som. Visst, det är schlager och sången är schlager, men den är tamefan som ett medley av Carola-låtar. Någon sorts orginalitet måste man ändå kunna kräva. Och att den framförs av en påskkyckling gör det ju inte bättre.

Nicke Borg - Leaving Home (2)
Bästa låten i tävlingen. Fast jag hoppas dom inte sätter honom i de där kläderna igen. Kör nåt som ser lite tuffare ut, han har ju ändå tatueringar nog för att bära upp det.

Love Generation - Dance Alone (3)
Såhär i efterhand skulle jag nog kunna sätta en trea på den här låten, men gjort är gjort och det finns ju inte en chans i världen att den har något med att vinna tävlingen att göra.

No comments:

Post a Comment