Saturday, June 18, 2011

Supper

Supper
Missade att ta bilder. Skyller på att huvudet inte riktigt fungerade efter en veckas sjukdom. 

Jag skulle gruppera Supper med restauranger som Vapiano. Ett ställe där man går ut med sina kompisar och bara har roligt. Supper har dock snäppet bättre mat än vad Vapiano har. Betyget reflekterar maten. Som ett hänga med kompis-ställe hade det fått ett eller två snäpp högre.

Det "speciella" med Supper är att all mat man beställer serveras i mitten av bordet och sen plockar man det man vill ha.



--- Förrätt ---


CHILI
Högrev • Choklad • Öl
Slowcook of beef
118kr
Kanske lite för söt men ofantligt god. 
Måste testa laga det här själv någon gång. Högrev kokad i mörk öl i 8h. 
Serverades med nachos och vispad creme fraiche (som nog hade varit bättre utan visp).


GAMBAS
Räkor • Ingefära • Chili • Aioli
Shrimps in ginger, garlic and chili
150kr
Väldigt god aiolo. 
Gambas stekta i olja med vitlök, chili och ingefära. 
Enkelt men så ofantligt gott. Speciellt att doppa vanligt vitt bröd i oljan.


PESCADO PICANTE
Crabcakes • Lime • Jalapeno
Crabcakes with lime, chili and coriander
118kr
Tar emot, men min favoriträtt crabcakes var nog den förrätt som jag gillade minst. 
Hade gärna sett mer crunch i kakornas skal och kanske lite mindre lime smak i såsen till.


--- Huvudrätt ---


COCHINILLO
Spädgris • Chipotle • Potatis chips
Suckling pig, chipotle and potato chips
550kr(2p)
Liten besvikelse att det bara var en kotlettrad och inte en hel gris. 
Var en stabil maträtt, men saknade det där extra som skulle tagit rätten bort från att kännas som vardagsmat.

No comments:

Post a Comment